Информация

Продуктите, които предлага онлайн магазина за дрехи втора ръка nahodkaaa.com, са с отлично качество и отговарят напълно на изискванията на българското законодателство за търговия с употребявани дрехи. Снимките, които виждате в сайта, са на реалната стока, която ще получите при поръчка. Направени са на естествена светлина, без обработка със специализиран софтуер, с цел реалистичност на цветовете.

Доставка и плащане:

Цената за доставка е 5.50 лв. до офис на Еконт Експрес

-Цената на доставката до адрес е 7.50 лв.

-За поръчки над 98.00 лв.– безплатна  доставка до адрес.

Доставките на дрехи се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес ООД до всички населени места на територията на България. Плащането се извършва в брой с наложен платеж при получаване на пратката. Доставките до адрес се извършват от 9.00-17.00 часа от понеделник до петък. Ако желаете да получите дрехите в събота, цената за доставка е 7.40 с включен ДДС. За да пристигнат дрехите на точния адрес в срок е необходимо коректно да попълните формата за поръчка. Задължително е да оставите мобилен телефон,на който да Ви позвъним, за да уточним подробности. Поръчките, направени в петък след 15 часа, а също така в почивните дни се отработват в първия работен ден след това.

Условия за връщане на поръчката:

- Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон или e-mail за уточняване причините и начина на връщане.

- При връщане на поръчката до 48 часа след получаването в офиса на Еконт, от който сте получили поръчката, сумата ще Ви бъде възстановена веднага на място. Разходите за куриер по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Задължително е да запазите стикера с номера на поръчката и да я представите в куриерската фирма.

Телефон за контакти: 0889283395

Уважаеми клиенти! Дрехите, които предлага нашият сайт са с отлично качество. 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.